Ας οργανωθούμε λοιπόν. Το θέμα μας είναι να βρούμε το δίκιο μας ζητώντας αποζημίωση και διεκδικώντας ποιοτικότερες υπηρεσίες. Αργά ή γρήγορα, η Forthnet θα εξασφαλίσει αναβάθμιση τιυ κυκλώματος της. Το θέμα είναι μέχρι πότε.
Αυτό που προτείνω, είναι η επιστολή να σταλεί σε ΕΕΤΤ, ΚΕΠΚΑ και ΙΝΚΑ. Μαζί με την επιστολή να σταλούν γραφήματα όπως τα εξής
http://anana.irc.gr/cgi-bin/smokepin...ks.tiscali-fra
και
http://anana.irc.gr/cgi-bin/smokepin...et.Uplinks.AIX
που δείχνουν σε εύρος χρόνου το πρόβλημα. Επίσης, κάποια screenshots με pings τόσο από εξωτερικό, όσο και από Ελλάδα (πρόβλημα με AIX).
Να απαιτήσουμε ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ για χρόνο αντίστοιχο του προβλήματος, δηλαδή από 1 Σεπτεμβρίου 2008. Να ρωτήσουμε το κατά πόσο μπορεί η Forthnet να αντιμετωπίσει αποφαιστικά και εντός εύλογου χρονικού διαστήματος αντίστοιχα προβλήματα στο μέλλον. Να μάθουμε, αν τα εν λόγω προβλήματα μας καλύπτουν να φύγουμε από την ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ παροχή υπηρεσιών ΧΩΡΙΣ να πληρώσουμε τέλος αποσύνδεσης.
Αν κάποιος μπορεί να συνάξει μία επιστολή, ας το αναφέρει εδώ και οι χρήστες θα του στέλνουν με PM τα στοιχεία τους. Δεν ξέρω τι στοιχεία (μια βοήθεια κανείς; ) αλλά θα είμαι από τους πρώτους που θα το κάνουν.
Για να συμμετέχετε στην καταγγελία, αποστείλλετε PM στην nmavro73 με τα εξής
α) Ονοματεπώνυμο
β) email (της forthnet καθώς είναι το user id σου)
γ) Περιοχή/Προάστιο
δ) Προβλήματα που αντιμετωπίζετε.
Για παράδειγμα:
α) Νίκος ΜπλαΜπλα
β) myemail@blah.forthnet.gr
γ) Αγ. Παρασκευή, Αττική (ή Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Λάρισα κλπ)
δ) Χαμηλή ταχύτητα download από servers του εξωτερικού, υψηλά pings σε online gaming, πρόβλημα σε χρήση Skype, αργό browsing ιστοσελίδων σε Ελλάδα κι εξωτερικό
Επισυνάπτεται το κείμενο της καταγγελίας.
Εμφάνιση 1-15 από 199
-
21-10-08, 00:04 Συζήτηση για συμμετοχή σε Ομαδική Διαμαρτυρία για προβλήματα ταχυτήτων & υψηλών pings #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KLG : 23-10-08 στις 16:52. Αιτία: v1.2 - user request
-
21-10-08, 00:17 Απάντηση: Ομαδική Καταγγελία για Προβλήματα Χαμηλων Ταχυτήτων και Υψηλών Pings #2
Μπορώ να τροποποιήσω αυτή που έστειλα ήδη και να προσθέσω κάποια πράγματα. Τα στοιχεία είναι σίγουρα ονοματεπωνυμο και διεύθυνση και κάποιο mail φαντάζομαι επικοινωνίας.Δεν κάνεις καταγγελίες ανώνυμος. Εγώ είχα βάλει πάντως και τα διαγράμματα από το ping plotter και είδες τι είπαν.Παρουσιάζεται το πρόβλημα στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ σε εφαρμογες ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΥ χαρακτήρα.Πρέπει οπωσδήποτε να τονιστεί το πανελλαδικό και το μαζικό.
-
21-10-08, 00:23 Απάντηση: Ομαδική Καταγγελία για Προβλήματα Χαμηλων Ταχυτήτων και Υψηλών Pings #3
Από Αθήνα είμαστε αρκετοί. Αν υπάρχουν και από άλλα μέρη, ευπρόσδεκτο.
-
21-10-08, 00:23 Απάντηση: Ομαδική Καταγγελία για Προβλήματα Χαμηλων Ταχυτήτων και Υψηλών Pings #4
Μέσα και εγώ στην προσπάθεια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα δικά μου screenshot του pingplotter που έδωσα από το DC της forthnet στον άγιο στέφανο αττικής.
Εμενα με είχαν πάρει τηλέφωνο την Πέμπτη σε παράπονα που έκανα και η κοπελια παραδέχτηκε ότι υπάρχει πρόβλημα στα pings και στο εξωτερικό και στον AIX.
Αίντε γιατί το ξεφτιλίσανε το ζήτημα για μια ακόμα φορα.
-
21-10-08, 00:38 Απάντηση: Ομαδική Καταγγελία για Προβλήματα Χαμηλων Ταχυτήτων και Υψηλών Pings #5
+1 κι απο εμένα -> καλαμάτα
-
21-10-08, 01:10 Απάντηση: Ομαδική Καταγγελία για Προβλήματα Χαμηλων Ταχυτήτων και Υψηλών Pings #6
Και εγω μεσα απο θεσ/νικη.
Ειδικα τα πραγματα απο τα μεσημερια μεχρι και τις 03.00 περιπου το πρωι ειναι απαραδεκτα...
-
21-10-08, 01:22 Απάντηση: Ομαδική Καταγγελία για Προβλήματα Χαμηλων Ταχυτήτων και Υψηλών Pings #7
και εγω μεσα αλλιως δεν προκειται να κανουν τιποτα
-
21-10-08, 01:45 Απάντηση: Ομαδική Καταγγελία για Προβλήματα Χαμηλων Ταχυτήτων και Υψηλών Pings #8
μεσα κ εγω απο Αθηνα...
ΥΓ: Αυτη τη στιγμη, 2 παρα, τα πραγματα ειναι επιτελους υποφερτα, τουλαχιστον στο browsing.
-
21-10-08, 02:16 Απάντηση: Ομαδική Καταγγελία για Προβλήματα Χαμηλων Ταχυτήτων και Υψηλών Pings #9
+1 απο Θεσσαλονικη ))
-
21-10-08, 02:44 Απάντηση: Ομαδική Καταγγελία για Προβλήματα Χαμηλων Ταχυτήτων και Υψηλών Pings #10
και εγω μεσα ειμαι.
-
21-10-08, 07:27 Απάντηση: Ομαδική Καταγγελία για Προβλήματα Χαμηλων Ταχυτήτων και Υψηλών Pings #11
Παρακαλώ να γράψετε που ακριβώς σας εμποδίζει το πρόβλημα.πχ δεν μπορώ να κάνω στη δουλειά μου αυτό.Για να τα προσθέσουμε στο κείμενο για να μην μας λένε μετά ότι εμφανίζεται μόνο στις εφαρμογές ψυχαγωγικού χαρακτήρα
-
21-10-08, 07:47 Απάντηση: Ομαδική Καταγγελία για Προβλήματα Χαμηλων Ταχυτήτων και Υψηλών Pings #12
+1 κι απο εμένα -> Γλυφαδα-τερψιθεα
-
21-10-08, 08:37 Απάντηση: Ομαδική Καταγγελία για Προβλήματα Χαμηλων Ταχυτήτων και Υψηλών Pings #13
Και εγώ μέσα από Ρόδο...
-
21-10-08, 09:20 Απάντηση: Ομαδική Καταγγελία για Προβλήματα Χαμηλων Ταχυτήτων και Υψηλών Pings #14
Θα ανεβάσω το κείμενο που έχω ήδη στείλει τροποποιημένο ώστε να περιέχει και κάποια έξτρα πράγματα που αναφέρθηκαν στο φόρουμ και θα το βάλω εδώ.Παρακαλώ να με διευκολύνετε όμως στέλνοντας κάποιο pm με τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε συγκεκριμένα.
-
21-10-08, 09:25 Απάντηση: Ομαδική Καταγγελία για Προβλήματα Χαμηλων Ταχυτήτων και Υψηλών Pings #15
+1------->Σαλαμίνα
Παρόμοια Θέματα
-
Σύνταξη κειμένου διαμαρτυρίας και συντονισμός για ομαδική καταγγελία-Παράταση υποβολής
Από erateinos στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 308Τελευταίο Μήνυμα: 03-06-08, 12:54 -
Σύνταξη κειμένου διαμαρτυρίας και συντονισμός για ομαδική καταγγελία
Από erateinos στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 608Τελευταίο Μήνυμα: 30-11-07, 15:35 -
Σύσταση Κομισιόν προς ΟΤΕ για μείωση των τιμών σε υπηρεσίες υψηλών ταχυτήτων
Από PhoiNiX στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 27-06-03, 08:23
Bookmarks